?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
508 Resource Limit Is Reached

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
 خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

غذا با ران مرغ و برنج


غذا با ران مرغ و برنج


Image result for ‫مرغ قلقلي‬‎


آشپزي هم مانند بافندگي روشي براي تمرين تمركز حواس و تكنيكي قديمي براي مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادي است. علاوه بر اين ها آشپزي مستلزم دقت و توجه زيادي است. بايد اندازه گيري كنيد، روي رول كردن خمير تمركز كنيد و… اگر روي طعم و بو تمركز كنيد و حواستان به چيزي كه درست مي كنيد باشد، همين تمركز حواس به خودي خود باعث كاهش استرس مي شود.  كساني كه افسردگي دارند با آشپزي آرامش پيدا مي كنند چون آشپزي ذهن تان را از افكار ناراحت كننده دور مي كند و شما را مجبور مي كند روي كاري كه در حال انجام هستيد تمركز كنيد. و در آخر مي توانيد چيزي را كه با تلاش خودتان درست كرده ايد با ديگران به اشتراك بگذاريد. در ادامه با ما همراه باشيد :) ♥♥♥


همانطور كه ميدانيد زمان پخت گوشت مرغ نسبت به گوشت هاي ديگر كوتاهتر است و ميتوان با مرغ غذاهاي سريعي تهيه كرد . از انواع غذاهايي كه ميتوان با مرغ درست كرد ميتوان به فيله مرغ ،  استيك مرغ ، كيك مرغ ، شينسل مرغ ، كوكوي مرغ ، مرغ سوخاري اشاره كرد . شما ميتوانيد با مرغ در مدت زمان كمي غذا آماده كنيد .

حالا زمان معرفي يك ميان وعده ي خوشمزه و عالي و يك خوراك لقمه اي خوش طعم به نام مرغ قلقلي است . اين ميان وعده به شكل سرد و براي تفريح و پيك نيك هم غذا و ميان وعده خوشمزه و مناسبي است . وقتي كه براي آماده سازي مواد اوليه اين غذا ميگذاريد حدودا ده دقيقه ميشود و زماني كه صرف پختن آن ميشود بيست دقيقه است .


مواد لازم براي تهيه اين ميان وعده عالي

 

 

مواد لازم
سينه مرغ بدون پوست 2 عدد
پياز ريز خرد شده 2 عدد
ساقه كرفس ريز خرد شده 1/2 ساقه
سير له شده 1 حبه
سويا سس 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 1 عدد
كنجد 1 قاشق چايخوري
پيازچه 100 گرم


Image result for ‫مرغ قلقلي‬‎


طرز تهيه مرغ قلقلي :


در ابتدا گوشت مرغ را به اندازه و تيكه هاي دو سانتي خرد كنيد . مرغ را به مدت دو تا سه دقيقه داخل روغني كه حرارت داده و  گرم كرده ايد سرخ كنيد تا حسابي طلايي شود . سپس مرغ را از تابه خارج كنيد و كناري بگذاريد . حالا نوبت آن است كه سير ، پياز و كرفس را داخل تابه ريخته و دو تا سه دقيقه سرخ كنيد تا طلايي شوند . حالا زمان استفاده از غذاساز رسيده است . مرغ ، سير ، كرفس و پياز را داخل غذاساز ريخته و حسابي خرد كنيد . تخم مرغ به اضافه يك قاشق غذاخوري سويا سس رقيق را به آن اضافه و به مقدار لازم  نمك و فلفل بزنيد . مايه به دست آمده را به شكل گلوله هاي گرد يك اندازه درست كنيد . روغني كه در داخل تابه باقي مانده را گرم كنيد و مرغ هاي گلوله اي را كم كم  داخل روغن تفت دهيد تا طلايي بشوند .زمان سرخ شدن مرغ هاي قلقلي چهار تا پنج دقيقه است . پيازچه هاي پاك شده را به قطعات پنج سانتي برش و دو دقيقه تفت دهيد تا نرم شود .مرغ هاي قلقلي را در ظرف بكشيد و سرو كنيد . سويا سس را با كنجد مخلوط و به عنوان سس كنار غذا مصرف كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۳۷:۵۸ توسط:eli موضوع:

اموزش پولكي نارگيلي


اموزش پولكي نارگيلي


Image result for ‫پولكي‬‎

 

آشپزي هم مانند بافندگي روشي براي تمرين تمركز حواس و تكنيكي قديمي براي مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادي است. علاوه بر اين ها آشپزي مستلزم دقت و توجه زيادي است. بايد اندازه گيري كنيد، روي رول كردن خمير تمركز كنيد و… اگر روي طعم و بو تمركز كنيد و حواستان به چيزي كه درست مي كنيد باشد، همين تمركز حواس به خودي خود باعث كاهش استرس مي شود.  كساني كه افسردگي دارند با آشپزي آرامش پيدا مي كنند چون آشپزي ذهن تان را از افكار ناراحت كننده دور مي كند و شما را مجبور مي كند روي كاري كه در حال انجام هستيد تمركز كنيد. و در آخر مي توانيد چيزي را كه با تلاش خودتان درست كرده ايد با ديگران به اشتراك بگذاريد. در ادامه با ما همراه باشيد :) ♥♥♥


يكي از مشهورترين شيريني هايي كه از اصفهان به سوغات برده ميشود پولكي اصفهان است كه كنار چاي بسيار مي چسبد و مزه ميدهد . كالري پولكي از قند كمتر است اما اين نيايد دليل شود كه در مصرف آن زياده روي كنيد .

 
ارزش غذايي 100 گرم پولكي
چربي كل 1.7 گرم
كلسترول 0 گرم
كربوهيدرات 75.7 گرم
سديم 2 ميلي گرم
قند 74.7 گرم
پروتئين 0.6 گرم

آب نباتي كه با آب و شكر تهيه ميشودو به سكه و پول كوچك شباهت دارد پولكي نام دارد .يكي از امتيازات پولكي نسبت به قند اين است كه هم كالري كمتري دارد هم شيريني آن كمتر است . اين روزها پولكي طعم و مزه هاي مختلفي دارد و همه سليقه ها را در بر ميگيرد . از طعم هاي آن ميتوان به پولكي نعنايي ، پولكي ليمويي ، پولكي نارگيلي و پولكي زعفراني اشاره كرد .


طرز تهيه پولكي اصفهان


مواد لازم
شكر 1+1/3 پيمانه
آب 1/2 پيمانه
سركه سفيد 8-9 قاشق غذاخوري
زعفران ساييده 1/4 قاشق چايخوري
كنجد 1 قاشق غذاخوري

Image result for ‫پولكي‬‎

در دو تا سه قاشق غذاخوري آب جوش ، ۱/۴  قاشق چايخوري زعفران سائيده شده را ريخته و دم مي كنيم ، شيرجوش دسته داري انتخاب و در آن آب ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم .  بعد از به جوش آمدن آب  سركه ، شكر و زعفران دم شده را اضافه ميكنيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا شكر به طور كامل در آب حل بشود .
هنگام حرارت دادن هرگز نبايد مخلوط آب و شكر را با قاشق بهم بزنيد . كار صحيح اين است كه دسته شيرجوش را بگيريد و دوراني بچرخانيد تا  شكر را اينگونه در آب حل كنيد .براي قوام آمدن مخلوط آب و شكر اجازه بدهيد پونزده تا بيست دقيقه بجوشد ، پس از آن كنجد را اضافه و ظرفتان را بچرخانيد تا كنجد در تمام مخلوط پحش شود . پس از آن براي اينكه مخلوط رنگ كاراملي به خود بگيرد اجازه دهيد پنج دقيقه ديگر بجوشد . كمي آب يخ كنار گذاشته ، مقداري از مخلوط پولكي را در آن بريزيد و سپس با دندان امتحان كنيد ، اگر مخلوط پولكي ترد شده بود ، آماده شده است و بايد مخلوط را  از روي حرارت برداريد اما اگر به دنادن شما چسبيد بايد بيشتر حرارت ببيند . حالا به فويل نياز داريد . مقداري فويل برداشته و كف يك سيني را با آن بپوشانيد ، مخلوط پولكي را به صورتي كه هنوز داغ است و با قاشق به شكل سكه هاي كوچك روي فويل قرار بدهيد . يكي از روش هايي كه ميتوان با آن متوجه غلظت مناسب پولكي شد اين است  كه پولكي را روي فويل بريزيد و پخش نشود، اگه جاري و روان يود يعني نياز دارد غليظتر شود . پس از سرد شدن پولكي ها ميتوان آنها را جدا ساخته و در ظرفي دربسته انها را نگه داريد . از نكات مهم و اصولي در درست كردن پولكي اصفهان اين است كه بيش ازاندازه نبايد حرارت ببيند چون حرارت زياد موجب طعم تلخ آن ميشود . از سركه سفيد بايد استفاده كنيد . براي شكنندگي و ترد شدن پولكي بايد حرارت كافي و مناسب ببيند . حتما بايد سركه سفيد را استفاده كنيد زيرا باعث شكرك زدن پولكي ميشود . مقدار كنجد به دلخواه ميتوان كم و زياد شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۸:۳۷ توسط:eli موضوع: