خورش هويج تبريزي با گوشت
مواد لازم براي تهيه خورش هويج تبريزي :
هويج :♦: 400 گرم
مرغ :♦: 400 گرم
رب گوجه فرنگي :♦: 3 قاشق غذاخوري
پياز متوسط :♦: يك عدد
زعفران دم كرده :♦: 4 قاشق غذاخوري
آلو :♦: 100 گرم
نمك و فلفل و زردچوبه :♦: به ميزان لازم
آموزش و طرز تهيه خورش هويج تبريزي با مرغ بسيار خوش طعم
خورش هويج تبريزي را هم با مرغ و هم با گوشت درست ميكنند و از هويج خلالي سرخشده در آن استفاده ميكنند.
طرز تهيه خورش هويج تبريزي :
به نقل از سايت جسارت براي تهيه خورش هويج تبريزي بايد ابتدا
ابتدا پياز را رنده كنيد و كمي تفت دهيد. مرغ را همراه رب گوجهفرنگي به پياز اضافه كنيد و
به مدت سه تا چهار دقيقه كمي تفت دهيد تا تغيير رنگ بدهد.
نمك و فلفل را به مرغ اضافه كنيد و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببنديد و شعله را كم كنيد. هويجها را پوست بگيريد و
به صورت خلال خرد كنيد. در يك ماهيتابه كمي روغن بريزيد و هويجها را كمي سرخ كنيد.
آموزش و طرز تهيه خورش هويج تبريزي با مرغ بسيار خوش طعم
براي تهيه خورش هويج ميتوانيد به جاي هويج، از زردك (هويجهاي زردرنگ) استفاده كنيد.
بعد از اين كه حدود يك ساعت از پخت مرغ گذشت و نيمپز شد هويج را به همراه آلو به خورش اضافه كنيد تا با هم پخته شوند.
در نهايت زعفران را نيز به خورش اضافه كنيد. اين غذا بايد با شعله كم و آهسته پخته شود تا خوب جا بيفتد.
در صورتي كه از گوشت گوسفند استفاده ميكنيد اضافه كردن نمك را به مرحله آخر پخت غذا موكول كنيد.
برچسب: ، خورش هويج تبريزي، خورش هويج تبريزي با گوشت، خورش هويج تبريزي تصويري، خورش هويج تبريزي ها، خورش هويج تبريزي، دستور خورش هويج تبريزي، طرز پخت خورش هويج تبريزي، دستور پخت خورش هويج تبريزي، روش تهيه خورش هويج تبريزي، طرز تهيه ي خورش هويج تبريزي،