?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
طرز تهيه پولكي عسلي  خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه پولكي عسلي


طرز تهيه پولكي عسلي


Image result for ‫پولكي‬‎


آشپزي هم مانند بافندگي روشي براي تمرين تمركز حواس و تكنيكي قديمي براي مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادي است. علاوه بر اين ها آشپزي مستلزم دقت و توجه زيادي است. بايد اندازه گيري كنيد، روي رول كردن خمير تمركز كنيد و… اگر روي طعم و بو تمركز كنيد و حواستان به چيزي كه درست مي كنيد باشد، همين تمركز حواس به خودي خود باعث كاهش استرس مي شود.  كساني كه افسردگي دارند با آشپزي آرامش پيدا مي كنند چون آشپزي ذهن تان را از افكار ناراحت كننده دور مي كند و شما را مجبور مي كند روي كاري كه در حال انجام هستيد تمركز كنيد. و در آخر مي توانيد چيزي را كه با تلاش خودتان درست كرده ايد با ديگران به اشتراك بگذاريد. در ادامه با ما همراه باشيد :) ♥♥♥


پولكي نوعي آب نبات شبيه پول كوچك يا سكه است كه با آب و شكر درست مي‌شود. يكي از مزاياي اين محصول نسبت به قند، شيريني كمتر آن است، بنابراين براي تضمين سلامت جسمي گزينه مناسب‌تري خواهد بود. امروزه پولكي اصفهان در طعم‌هاي متنوعي درست مي‌شود و همين موضوع باعث شده مورد توجه سلايق مختلف قرار گيرد. پولكي زنجبيلي، زعفراني، نارگيلي، ليمويي، نعنايي و ... انواع پولكي اصفهان هستند كه در هر يك از نوعي طعم دهنده مخصوص استفاده مي‌شود.

 

ميزان كالري و ارزش غذايي


چاي را مي‌توانيد به جاي قند با پولكي صرف كنيد. پولكي داراي كلسترول، چربي اشباع و سديم بسيار كمي بوده و شيريني آن نسبت به قند كمتر است، ولي طعم مطلوب آن ممكن است باعث تشويق شما به استفاده بيشتر آن شود. در هر حال ۱۰۰ گرم پولكي ۳۱۳ كالري دارد و ارزش غذايي آن در جدول زير ارائه شده است:

 

ارزش غذايي 100 گرم پولكي
چربي كل 1.7 گرم
كلسترول 0 گرم
كربوهيدرات 75.7 گرم
سديم 2 ميلي گرم
قند 74.7 گرم
پروتئين 0.6 گرم


طرز تهيه پولكي اصفهان


مواد لازم
شكر 1+1/3 پيمانه
آب 1/2 پيمانه
سركه سفيد 8-9 قاشق غذاخوري
زعفران ساييده 1/4 قاشق چايخوري
كنجد 1 قاشق غذاخوري

دستور تهيه:

  • ۱/۴ قاشق چايخوري زعفران سائيده را در ۳-۲ قاشق غذاخوري آب جوش ريخته و دم بگذاريد.
  • آب را در يك شيرجوش دسته دار ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد، سپس شكر، سركه و زعفران دم كرده را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد روي حرارت ملايم، شكر در آب حل شود. حين حرارت دادن، به هيچ وجه مخلوط آب و شكر را با قاشق هم نزنيد، بلكه دسته شيرجوش را گرفته و به صورت دوراني بچرخانيد تا شكر در آب حل شود.
  • اجازه دهيد مخلوط آب و شكر ۲۰-۱۵ دقيقه بجوشد تا قوام آيد، سپس كنجد را به آن اضافه كنيد و ظرف را بچرخانيد تا كنجد در آن پخش شود.
  • اجازه دهيد مواد ۵ دقيقه ديگر بجوشند تا به رنگ كاراملي درآيند.
  • مقداري آب يخ، كنار دست خود قرار دهيد و كمي از مايه پولكي را در آن بريزيد، سپس با دندان تست كنيد. اگر مايه پولكي ترد و شكننده بود، آماده است و بايد از روي حرارت برداشته شود، ولي اگر به دندان بچسبد بايد حرارت بيشتري ببيند تا آماده شود.
  • كف يك سيني را با فويل بپوشانيد و پس از آماده شدن مايه پولكي، آن را به صورت داغ و با قاشق، به صورت سكه‌هاي كوچك روي فويل بريزيد.
  • اگر مايه پولكي به غلظت مناسب رسيده باشد، هنگام ريختن روي فويل پخش نمي‌شود؛ اگر مايه روي فويل روان شد، دوباره روي حرارت قرار دهيد تا غليظتر شود.
  • پس از اينكه پولكي‌ها كاملا سرد شدند، آن‌ها را از روي فويل جدا كرده و در ظرف دربسته نگهداري كنيد.


نكات مهم و اصولي در تهيه پولكي اصفهان


  • مراقب باشيد مايه پولكي بيش از حد حرارت نبيند، حرارت زياد باعث ايجاد طعم سوختگي و تلخ در پولكي مي‌شود.
  • سركه مورد استفاده براي تهيه پولكي بايد سركه سفيد باشد.
  • اگر پولكي به اندازه كافي حرارت نبيند، ترد و شكننده نمي‌شود.
  • اجازه دهيد پولكي كاملا سرد شود، سپس از روي فويل جدا كرده و در ظرف دردار قرار دهيد. اگر پولكي‌ها كاملا سرد نشده باشند پس از قرار گرفتن در ظرف، به هم مي‌چسبند.
  • افزودن سركه به آب و شكر ضروري است و مانع شكرك زدن پولكي مي‌شود.
  • ميزان كنجد را بسته به ذائقه خود مي‌توانيد كم و زياد كنيد.

پولكي اصفهان يكي از فراورده‌هاي جانبي توليد نبات است كه از شيره‌ي به جا مانده از نبات درست مي‌شود. براي تهيه پولكي اصفهان، شيره نبات با سركه مخلوط شده و در دماي بالاي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد جوشانده مي‌شود. سپس بر روي سيني‌هاي بزرگي ريخته شده و طعم دهنده‌هاي مختلفي، چون عسل، نارگيل، ليمو عماني و زنجبيل به آن افزوده مي‌شود. در مرحله بعد مواد را آنقدر ورز مي‌دهند تا مانند خمير شود و قبل از سرد شدن خمير، آن را در زير غلطك مخصوص پولكي پرس مي‌كنند تا به شكل دايره يا بيضي درآيد. درست كردن پولكي اصفهان در خانه، به همين سادگي است.

طرز تهيه پولكي نارگيلي,طرز تهيه پولكي عسلي,طرز تهيه پولكي ليمو عماني,طرز تهيه پولكي زنجبيلي,طرز تهيه پولكي ليمويي,طرز تهيه پولكي رسي,طرز تهيه پولكي اصفهان,طرز تهيه پولكي زنجبيلي خانگي,طرز تهيه پولكي كنجد,پولكي ساده,پولكي نارگيلي,پولكي زنجبيلي,پولكي كنجدي ساده,آموزش پولكي ساده,پولكي نارگيلي اصفهان,اموزش پولكي نارگيلي,تهيه پولكي نارگيلي


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۲۱:۵۸ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :