?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
508 Resource Limit Is Reached

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
طرز تهيه آش جو با گوشت  خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه آش جو با گوشت


طرز تهيه آش جو با گوشت


آش جو,ash joo,طرز تهيه آش جو,دستور پخت آش جو,Ha [,


آش جو يكي از معروف ترين آش هاي ايراني است كه در مناطق مختلف كشور به روش هاي مختلفي طبخ مي شود. اين آش متعلق به استان مركزي است. مواد اصلي تشكيل دهنده آش جو سبزي آشي ، حبوبات ، جو و كشك هستند. با مواد لازم ذكر شده در اين آموزش آشپزي مي توانيد براي ۶ نفر آش جو تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه آش جو در ادامه با ما همراه باشيد.


مواد لازم آش جو
جو ۱ پيمانه
سبزي آش ۱ كيلوگرم
لوبيا چيتي نصف پيمانه
عدس نصف پيمانه
نخود يك پيمانه
پياز داغ به ميزان لازم
نعناع داغ به ميزان لازم
كشك به ميزان لازم
زعفران به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم


دستور پخت و طرز تهيه


در ابتدا بهتر است حبوبات را قبل از شروع به آشپزي چند ساعت در آب بخيسانيم تا نفخ شان برطرف شود ضمن اينكه اين كار باعث مي شود كه حبوبات راحت تر پخته شوند. جو ، لوبيا چيتي و نخود را به همراه مقداري آب داخل يك قابلمه مي ريزيم.

حرارت را روي متوسط مي گذاريم تا حبوبات زودتر پخته شوند ( حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان مي برد تا حبوبات پخته شوند ) . پس از مدتي عدس را نيز اضافه مي كنيم. دليل اينكه عدس را حدود ۱ ساعت بعد به ديگر حبوبات اضافه مي كنيم اين است كه عدش زودتر از باقي مواد مي پزد.

در اواخر پخت حبوبات مي توانيم براي طعم دهي بهتر مقداري آب گوشت به آش اضافه كنيم . بعد از اينكه حبوبات پخت نوبت اضافه كردن سبزي است. سبزي آش را پس از شستشو به خوبي خرد مي كنيم و به قابلمه اضافه مي كنيم.

در اينجا زعفران دم كرده را به همراه نمك و فلفل سياه به آش جو اضافه مي كنيم. سپس نيمي از پياز داغ و نعناع داغ را به آش اضافه مي كنيم. درب قابلمه را مي گذاريم تا با حرارت ملايم حدود ۴۵ دقيقه آش به آرامي جا بيفتد.

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه به پايان پخت آش ، كشك را با مقداري آب جوش رقيق مي كنيم و به آش جو اضافه مي كنيم. در صورتي كه مي خواهيد آش جو بدون كشك تهيه نماييد مي توانيد اين مرحله را از دستور پخت خود حذف نماييد.


سبزي آش جو


سبزي آش جو شامل تره ، جعفري ، گشنيز ، اسفناج يا برگ چغندر است. سبزي آشي را بايد نسبت به سبزي خورشتي درشت تر خرد كرد. مي توانيد از سبزي فروشي ها سبزي آماده و خرد شده آشي تهيه نماييد. بهتر است اسفناج يا برگ چغندر را به صورت درشت تر از باقي سبزيحات آشي خرد كنيد.


آش جو با گوشت يا سيرابي


آش جو در اراك با سيراب و شيردان طبخ مي شود و طعم خاصي دارد البته بخاطر وجود سيرابي برخي افراد علاقه اي به اين آش ندارند. در صورتي كه سيرابي دوست نداريد مي توانيد از گوشت هم در آش جو استفاده كنيد كه طعم خوبي به اين آش مي دهد.

طرز تهيه آش جو براي 10 نفر,طرز تهيه آش جو با گوشت,طرز تهيه آش جو با سيرابي,طرز تهيه آش جو با قلم,طرز تهيه آش جو پرك,طرز تهيه آش جوشواره,طرز تهيه آش جوش پره گناباد,طرز تهيه اش جوشواره سبزواري,طرز تهيه آش جوش پره,آش جو پرك,آش جو سنتي,آش جو با گوشت,آش جوش پره,آش جو براي 10 نفر,آش جو بدون كشك,آش جو پرك با شير


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۱۵:۲۶ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :