خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه لوبيا پلو كته


طرز تهيه لوبيا پلو كته


Image result for ‫لوبيا پلو‬‎


آشپزي هم مانند بافندگي روشي براي تمرين تمركز حواس و تكنيكي قديمي براي مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادي است. علاوه بر اين ها آشپزي مستلزم دقت و توجه زيادي است. بايد اندازه گيري كنيد، روي رول كردن خمير تمركز كنيد و… اگر روي طعم و بو تمركز كنيد و حواستان به چيزي كه درست مي كنيد باشد، همين تمركز حواس به خودي خود باعث كاهش استرس مي شود.  كساني كه افسردگي دارند با آشپزي آرامش پيدا مي كنند چون آشپزي ذهن تان را از افكار ناراحت كننده دور مي كند و شما را مجبور مي كند روي كاري كه در حال انجام هستيد تمركز كنيد. و در آخر مي توانيد چيزي را كه با تلاش خودتان درست كرده ايد با ديگران به اشتراك بگذاريد. در ادامه با ما همراه باشيد :) ♥♥♥

اگر تمايل چنداني به خوردن گوشت قرمز نداريد و يا به دليل بيماري‌هايي مانند نقرس، نمي‌توانيد اين نوع گوشت را استفاده كنيد، مي‌توانيد آن را با ساير انواع گوشت جايگزين نماييد. البته گوشت سفيد نسبت به گوشت قرمز سالم‌تر است، از اينرو پزشكان توصيه مي‌كنند كه آن را در برنامه غذايي خود قرار دهيد و غذاي مطبوعي چون لوبيا پلو را با مرغ طبخ نماييد.


مواد لازم براي تهيه لوبيا پلو با مرغ


به منظور تهيه اين غذا براي چهار نفر، به دو الي دو و نيم ساعت زمان و مواد اوليه‌اي كه در ادامه ذكر مي‌شود، نياز خواهيد داشت.

مواد لازم
برنج 500 گرم
سينه مرغ 300 گرم
لوبيا سبز 200 گرم
پياز يك عدد بزرگ
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده 2 قاشق غذاخوري
دارچين، زردچوبه، پودر سير و نمك به ميزان لازم

 

چند نكته:

  • در صورت تمايل مي‌توانيد زعفران را حذف كنيد و مقدار بيشتري زردچوبه به كار ببريد.
  • حتما برنج را از چند ساعت قبل خيس كنيد و مقداري نمك به آن اضافه نماييد.
  • پودر سير باعث مي‌شود كه بوي بد مرغ گرفته شود، در عين حال غذا پس از پخت، بوي سير نيز نخواهد داشت.


Image result for ‫لوبيا پلو‬‎

 

طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ


  1. پياز را نگيني خرد و سرخ كنيد تا طلايي شود.
  2. لوبيا را بشوييد و خرد كنيد. ترجيحا طول تكه‌هاي لوبيا دو سانتيمتر باشد تا در هنگام پخت بيش از اندازه كوچك نشود.
  3. لوبيا را با مقداري روغن اندكي تفت دهيد تا در مابقي مراحل پخت، له نشود.
  4. مرغ را خرد كرده و بشوييد. توجه داشته باشيد كه تكه‌هاي مرغ نبايد خيلي كوچك باشند.
  5. مرغ را پس از شستن در آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
  6. مقداري روغن در ماهيتابه بريزيد و مرغ را اضافه كنيد.
  7. پياز طلايي شده، فلفل سياه يا قرمز، پودر سير و زردچوبه را به مرغ اضافه كنيد. آنقدر تفت دهيد كه آب مرغ گرفته شده و رنگ آن تغيير كند.
  8. اكنون لوبيا را به مرغ اضافه كرده و نصف ليون آب بيفزاييد.
  9. اجازه دهيد مرغ و لوبيا بپزند و آب آنها تبخير شود.
  10. سپس رب گوجه فرنگي را نيز به مايه لوبيا پلو با مرغ اضافه كنيد.
  11. در انتها دارچين و زعفران را اضافه كرده و مايه را از روي حرارت برداريد.
  12. برنج را آبكش كنيد. در يك قابلمه مقداري روغن بريزيد و نان يا سيب زميني ورقه شده قرار دهيد، يك لايه برنج كف قابلمه اضافه كنيد و مقداري از مايه‌اي كه آماده كرده بوديد را در لايه بعد قرار دهيد و به همين ترتيب پيش برويد تا برنج و مايه تمام شود.
  13. قابلمه را روي حرارت ملايم شعله اجاق گاز قرار دهيد و درب آن را ببنديد. استفاده از دم كني را فراموش نكنيد.
  14. پس از ۱۰ دقيقه، يك شعله پخش كن روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و صبر كنيد تا برنج كاملا دم بكشد.


لوبيا پلو با مرغ آماده است، آن را در ديس بكشد و سرو كنيد. در كنار اين غذا مي‌توانيد از سالاد شيراي و ترشي‌هايي نظير ترشي ليته و ... استفاده كنيد. تركيب رنگ سبز لوبيا و رنگ قرمز رب گوجه كه با زعفران مخلوط شده است، آنقدر ظاهر اين غذا را بي نظير مي‌كند كه به هيچ تزييني احتياج نيست.

چند نكته

  • براي آبكش كردن برنج، ابتدا بايد در يك قابلمه مقداري آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و دو قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كنيد. سپس آب و نمكي كه برنج را در آن خيس كرده بوديد دور بريزيد و برنج را به آب جوش اضافه كنيد. صبر كنيد تا مغز برنج نرم شود، سپس آن را در آبكش بريزيد و مقداري آب گرم روي برنج بريزيد تا نشاسته اضافه آن گرفته شود.
  • رب گوجه فرنگي به غذا رنگ و طعم مي‌دهد، اما رنگ رب گوجه‌ها با يكديگر متفاوت است. بنابراين احتمال دارد به مقدار كمتر يا بيشتري از اين ماده غذايي نياز داشته باشيد.
  • در صورت تمايل لوبياها را اريب برش بزنيد تا در غذا زيباتر باشند.
  • دارچين و زعفران به حرارت مستقيم نياز ندارند، به همين دليل هنگامي كه آن‌ها را به مايه اضافه كرديد، بلافاصله از روي حرارت برداريد تا عطر و طعم خود را حفظ كنند و هنگام دم كشيدن برنج، باعث خوش طعم شدن غذا شوند.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد رب گوجه فرنگي را حذف كنيد و مقدار زعفران را افزايش دهيد.


 

با روش‌هايي به همين سادگي مي‌توانيد در غذا‌هايي كه همواره مي‌خوريم، تنوع ايجاد كنيد و مزه جديدي را به آن‌ها بدهيد. گوشت سفيد هم هزينه كمتري دارد و هم سالم‌تر است، بنابراين بد نيست اگر قصد تهيه اين غذا را داريد، لوبيا پلو با مرغ را تهيه كنيد. اين غذا حتي براي ميهماني‌ها نيز مناسب است. گوشت مرغ حاوي پروتئين زيادي است و در عين حال نسبت به گوشت قرمز چربي كمتري دارد. علاوه بر اين، گوشت مرغ حاوي مقادير قابل توجهي از ويتامين B۳ و سلنيوم است. وجود ويتامين B۳ به پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هايي نظير آلزايمر و سرطان كمك مي‌كند. البته اين بدان معنا نيست كه گوشت قرمز را حذف كنيد، بلكه در استفاده از آن نبايد زياده‌روي كنيد.


طرز تهيه لوبيا پلو با گوشت چرخ كرده,طرز تهيه لوبيا پلو كته,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ,طرز تهيه لوبيا پلو دمي,طرز تهيه لوبيا پلو بدون گوشت,طرز تهيه لوبيا پلو با سويا,طرز تهيه لوبيا پلو شيرازي,طرز تهيه لوبيا پلو در پلوپز,طرز تهيه لوبيا پلو خوشمزه,طرز تهيه لوبيا پلو شيرازي با مرغ,طرز تهيه لوبيا پلو شيرازي با گوشت چرخ كرده,,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ ريش ريش,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ مجلسي,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ خوشمزه,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ كته,طرز تهيه لوبيا پلو با مرغ براي 4 نفر,روش تهيه لوبيا پلو با مرغ


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۲۷:۰۷ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :