ميگو كبابي با زغال
ميگو كبابي يا كباب ميگو يكي از غذاهاي دريايي متداول و محبوب با ميگو است. اين غذا با سس هاي متنوعي تهيه مي شود و طعم بسيار خوبي دارد. با مواد لازم ذكر شده در اين آموزش آشپزي مي توانيد براي ۶ نفر ميگو كبابي تهيه نماييد. با دستور پخت و طرز تهيه ميگو كبابي در ادامه با ما همراه باشيد.ميگو كبابي در تابه
ميگو كبابي در فر
مواد لازم ميگو كبابي | |
ميگو | ۱ كيلو |
كره | ۵۰ گرم |
سير | ۲ حبه |
روغن زيتون | ۳ قاشق غذاخوري |
جعفري | ۵۰ گرم |
آبليمو | ۴ قاشق غذاخوري |
زعفران | ۲ قاشق غذاخوري |
فلفل سياه | به ميزان لازم |
نمك | به ميزان لازم |
ابتدا ميگوها را تميز مي كنيم و به خوبي مي شوييم سپس براي طعم دهي در يك كاسه بزرگ مي ريزيم. حالا آبليمو ، زعفران ، نمك و فلفل سياه را به ميگوها اضافه مي كنيم. جعفري را ساطوري خرد مي كنيم و روي ميگو ها مي ريزيم.در پايان سيرها را با رنده ريز روي ديگر مواد رنده مي كنيم و مواد را با قاشق به خوبي مخلوط مي كنيم. روي كاسه را با سلفون مي پوشانيم و حداقل به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار مي دهيم تا مواد به خورد ميگو ها برود و ميگوها طعم دار شوند.پس از گذشت مدت زمان لازم براي طعم دار شدن ميگو ، آنها را از يخچال خارج مي كنيم و سيخ مي كنيم. هم مي توانيم از سيخ فلزي استفاده كنيم هم از سيخ چوبي. اما كباب ميگو بعد از آماده شدن با سيخ چوبي جلوه زيباتري به كباب شما خواهد داد. در اين مرحله روغن زيتون و كره آب شده را در يك كاسه كوچك با هم مخلوط مي كنيم و با يك قلمو روي ميگوهاي سيخ شده مي كشيم تا كاملا چرب شوند. كباب پز را كه آماده كرديم ميگوها را روي كباب پز مي چينيم تا كباب شوند.در حين كباب كردن ميگو ها چند بار ديگر روي آنها را با مخلوط روغن زيتون و كره چرب مي كنيم. اين كار باعث مي شود ميگو ها خشك نشوند و در پايان كباب شدن بسيار لذيذ شوند. پس از كباب كردن تمام ميگو ها با سس مورد علاقه ميل مي كنيم. براي تهيه سس ميگو كبابي ۱ قاشق غذاخوري سس كچاپ را با ۳ قاشق غذاخوري سس مايونز تركيب مي كنيم. سپس مقداري پودر سير به همراه ادويه هاي ديگر مثل فلفل قرمز ، نمك و … به مخلوط اضافه مي كنيم.در آخر مقدار خيلي كمي شكر و ۲ قاشق غذاخوري آب ولرم به مواد سس اضافه مي كنيم و مواد را خوب مخلوط مي كنيم تا كاملا يكدست شوند. اگر دوست داريد سس شما تند شود مقدار بيشتري فلفل قرمز و فلفل سياه به سس اضافه كنيد.براي كباب ميگو بايد از ميگوهايي استفاده شوند كه درشت تر هستند. ميگوهايي كه خيلي ريز باشند در زمان كباب شدن خشك مي شوند و خشك شدن ميگو باعث مي شود كباب شما سفت شود. از ميگوهاي كوچك مي توانيد در پخت ديگر غذاها مانند ميگو سوخاري يا قليه ميگو استفاده نماييد. مقدار كالري موادغذايي كباب ميگو در مجموع ۱۶۳۵ كيلوكالري انرژي دارد و در صورت تقسيم اين غذا ميان ۳ نفر، به هر نفر ۵۴۵ كيلوكالري انرژي خواهد رسيد. البته شما مي توانيد مقدار روغن مصرفي در اين غذا را كاهش دهيد تا ميزان كالري دريافتي تان كاهش پيدا كند. يادتان باشد هر قاشق غذاخوري روغن مايع (مثل روغن زيتون)، ۹۰ كيلوكالري انرژي دارد.
ميگو كبابي در تابه
ميگو كبابي با سس تارتار
ميگو كبابي با زغال
ميگو كبابي با سيخ چوبي
ميگو كبابي روي ذغال
برچسب: ، ميگو كبابي، ميگو كبابي در فر، ميگو كبابي در تابه، ميگو كبابي با سس تارتار، ميگو كبابي با زغال، ميگو كبابي با سيخ چوبي، ميگو كبابي روي ذغال، ميگو كبابي خوشمزه، ميگو كبابي با سس، ميگو كبابي با سبزيجات،