?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
طرز تهيه شنيسل مرغ رستوراني  خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه شنيسل مرغ رستوراني


طرز تهيه شنيسل مرغ رستوراني


Image result for ‫شنيسل مرغ‬‎


با گوشت مرغ غذا‌هاي زيادي مي‌توان درست كرد؛ مرغ سوخاري در فر، استيك مرغ، مرغ سوخاري كنتاكي و سوپ مرغ براي سرماخوردگي چند نمونه از غذا‌هايي هستند كه با گوشت مرغ تهيه مي‌شوند. شنيسل مرغ را با گوشت سينه مرغ آغشته با آرد سوخاري ادويه دار و سرخ شده در روغن درست مي‌كنند. شنيسل مرغ با پنير پيتزا اندكي متفاوت است و چربي و طعم منحصر به فرد پنير پيتزا در خوشمزگي اين غذا تاثير به سزايي دارد.


طرز تهيه شنيسل مرغ با پنير پيتزا


مواد لازم
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 600 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفيد 1 فنجان
شير 3/4 فنجان
پنير پيتزاي رنده شده 1/2 فنجان
پنير پارمزان رنده شده 1/3 فنجان
پنير چدار رنده شده 1/4 فنجان
پودر نان تست 1 فنجان
آرد پانكو 1 فنجان
نمك 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
فلفل تند 1/2 قاشق چايخوري
پودر جعفري خشك 1/2 قاشق چايخوري
روغن 1 فنجان
كره 5 قاشق چايخوري
پودر هل 1/2 قاشق چايخوري

روش اول:

  1. ابتدا سينه مرغ را از طول چند برش بزنيد تا به صورت ورقه‌هاي نازكي به ضخامت ۰.۵ سانتي‌متر درآيد. سپس ورقه‌هاي مرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در محيط آشپزخانه قرار دهيد تا به دماي محيط برسد.

  2. فر را روي ۲۰۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. كف يك سيني بزرگ را با كاغذ روغني بپوشانيد.
  3. ورقه‌هاي مرغ را روي سطح كار قرار دهيد، نايلون تميزي روي آن‌ها بكشيد و با استيك كوب به آرامي بكوبيد تا كاملا پهن شده و سطح آن‌ها صاف شود.

  4. آرد سفيد را در بشقابي بريزيد، نمك و فلفل سياه را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط شوند.

  5. آرد پانكو، پودر نان تست، فلفل تند، پور جعفري خشك و پنير‌ها را در بشقاب ديگري ريخته و با هم مخلوط كنيد.

  6. تخم مرغ و شير را در كاسه‌اي ريخته و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند. مواد را آماده كنار دست خود قرار دهيد.

  7. ورقه‌هاي مرغ را يكي يكي ابتدا در آرد سفيد قرار دهيد و در آرد بغلطانيد تا كاملا به آرد آغشته شوند.

  8. مرغ را كمي تكان دهيد تا آرد اضافي آن‌ گرفته شود؛ سپس بر روي كاغذ روغني قرار دهيد و بقيه تكه هاي مرغ را نيز به همين ترتيب به آرد آغشته كنيد.

  9. تكه هاي مرغ را در مخلوط شير و تخم مرغ قرار دهيد، طوريكه اطراف آنها كاملا به مخلوط تخم مرغ آغشته شود.
    نهايتا مرغ ها را در مخلوط آرد پانكو بغلطانيد تا اطراف آن‌ها كاملا به آرد آغشته شود. 


  10. مرغ ها را دوباره در مخلوط تخم مرغ قرار دهيد و در مخلوط آرد پانكو بغلطانيد و سپس بر روي كاغذ روغني قرار دهيد.

  11. روغن را در يك تابه نچسب بر روي حرارت متوسط داغ كنيد تا دماي آن به ۳۵۰ درجه فارنهايت برسد. براي چك كردن دماي روغن از يك دماسنج مخصوص آشپزي استفاده كنيد.

  12. ورقه‌هاي مرغ را در روغن قرار دهيد و صبر كنيد تا سرخ شده و طلايي شوند. حدود ۱ الي ۲ دقيقه طول مي‌كشد تا هر طرف طلايي شود. كف سيني فر را با دولايه دستمال كاغذي مخصوص آشپزي بپوشانيد و مرغ‌ها را پس از سرخ شدن روي آن قرار دهيد. سپس سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد، بگذاريد تا مرغ‌ها گرم بمانند.

  13. كره را در تابه ديگري بر روي حرارت ملايم گرم كنيد، هل را به آن اضافه كرده، هم بزنيد و صبر كنيد تا كره ذوب شود.

  14. مرغ‌ها را از فر خارج كرده و فورا در كره قرار دهيد، اجازه دهيد هر طرف آن‌ها حداقل يك دقيقه در كره سرخ شود تا به رنگ طلايي مايل به قهوه‌اي درآيند.

  15. شنيسل مرغ با پنير پيتزا را در ظرف سرو قرار داده و با سس كچاپ يا سس مايونز ميل كنيد.


روش دوم:

روش ديگري كه براي تهيه شنيسل مرغ با پنير پيتزا پيشنهاد مي‌شود، اين است كه شنيسل مرغ را به روش فوق درست كنيد با اين تفاوت كه:

  1. پنير‌ها را به مخلوط آرد پانكو و پودر نان تست اضافه نكنيد، بلكه پس از آماده شدن شنيسل، آن‌ها را در سيني فر قرار دهيد.
  2. مقداري سس كچاپ روي مرغ‌ها بريزيد، سپس يك لايه پنير پيتزا روي هر كدام قرار دهيد.
  3. سيني را به مدت ۵ دقيقه يا تا زماني كه پنير پيتزا ذوب شود، در فري كه از قبل روي حرارت ۲۲۰ درجه سانتيگراد گرم كرده ايد، قرار دهيد.

شنيسل مرغ با پنير پيتزا يكي از فست فود‌هاي مورد علاقه كودكان است كه براي اطمينان از سلامت آن، بهتر است در منزل تهيه شود. در تهيه اين غذا مي‌توانيد به جاي آرد پانكو، تنها از پودر نان تست استفاده كنيد. براي درست كردن پودر نان تست:

  1. نان تست را در فر قرار دهيد تا برشته شود.
  2. سپس با استفاده از غذاساز پودر كنيد. بهتر است دانه‌هاي آن كمي درشت باشند تا هنگام سرخ شدن در روغن كاملا ترد و برشته شوند.

طرز تهيه شنيسل مرغ با پنير پيتزا,طرز تهيه شنيسل مرغ رستوراني,طرز تهيه شنيسل مرغ با سس قارچ,طرز تهيه شنيسل مرغ در خانه,طرز تهيه شنيسل مرغ در فر,طرز تهيه شنيسل مرغ با دلستر,طرز تهيه شنيسل مرغ با تصوير,طرز تهيه شنيسل مرغ با پفك,طرز تهيه شنيسل مرغ مجلسي,طرز تهيه شنيسل مرغ رستوران,طرز تهيه ي شنيسل مرغ رستوراني,طرز تهيه شنيسل مرغ به روش رستوراني,طرز تهيه شنيسل مرغ در منزل,طرز تهيه شنيسل مرغ به خانه برميگرديم,طرز تهيه شنيسل مرغ در برنامه به خانه برميگرديم,طرز تهيه شنيسل مرغ در فر,طرز تهيه ته چين مرغ در فر


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۲۵:۴۵ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :