?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
طرز تهيه ترشي فلفل تند  خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه ترشي فلفل تند


طرز تهيه ترشي فلفل تند

Image result for ‫ترشي فلفل‬‎

۱. طرز تهيه ترشي فلفل دلمه فوري


مواد لازم
فلفل دلمه 1 كيلوگرم
آب 1 پيمانه
سركه 5 پيمانه
نمك 1 قاشق غذاخوري
سير 2 حبه

دستور تهيه:

  1. براي تهيه ترشي فلفل مي‌توانيد بسته به ذائقه خود از تركيبي از فلفل تند و شيرين در رنگ‌هاي سبز و قرمز استفاده كنيد. بدون درنظر گرفتن نوع فلفل مورد استفاده براي تهيه ترشي نكته مهم تازه بودن فلفل است. سعي كنيد ترشي فلفل را با فلفل تازه كه داراي پوست صاف و بدون لك است درست كنيد تا به طعم واقعي آن دست يابيد. فلفل‌ها را با آب سرد يا ولرم بشوييد.

  2. فلفل ها را پس از شستن از وسط به دو نيم تقسيم كرده و تخم‌هاي آن را خارج كنيد.


  3. براي جدا كردن پوست فلفل دلمه‌اي‌ها، مي‌توانيد آن‌ها را در فر قرار دهيد يا از يك توري سيمي استفاده كنيد. فر را روي حرارت ۴۵۰-۴۰۰ درجه فارنهايت گرم كنيد، فلفل‌ها را از سمت پوست در سيني فر قرار داده و به مدت ۸-۶ دقيقه در فر بگذاريد. همچنين مي‌توانيد برش‌هاي فلفل دلمه‌اي را روي توري سيمي بچينيد و روي اجاق گاز حرارت دهيد. توري را مرتب بچرخانيد تا اطراف فلفل‌ها به يك اندازه حرارت ببيند.
  4. فلفل‌ها را پس از كباب كردن در يك سيني بچينيد و روي آن‌ها را با يك پارچه نخي مرطوب بپوشانيد تا سريع‌تر خنك شده و پوست آن‌ها راحت‌تر جدا شود.


  5. پوست فلفل دلمه اي‌ها را بگيريد و براي قسمت‌هايي كه پوست آن‌ها به راحتي جدا نمي‌شود از يك چاقو استفاده كنيد. سپس به صورت برش‌هاي باريكي خرد كنيد.

  6. ۵ پيمانه سركه، ۱ پيمانه آب، ۱ قاشق غذاخوري نمك و ۲ حبه سير را در يك قابلمه بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و پس از جوش آمدن، حرارت را كم كنيد تا ۱۰ دقيقه بجوشد. پس از اينكه محتويات قابلمه حدود ۱۰ دقيقه جوشيد، سير‌ها را از آن خارج كنيد.
  7. بطري‌هاي مورد استفاده براي تهيه ترشي فلفل را تميز بشوييد و به صورت وارونه در يك قابلمه آب جوش قرار دهيد، طوريكه ۶-۵ سانتي‌متر از ارتفاع آن‌ها در آب جوش قرار گيرد. سپس حرارت را كم كرده و اجازه دهيد بطري‌ها ۱۰ دقيقه در آب جوش بمانند. درب بطري‌ها را مي‌توانيد در يك قابلمه آب جوش ديگر بجوشانيد.

  8. تكه‌هاي فلفل را در بطري بريزيد و بطري را با آن پر كنيد، طوري كه ۲ سانتي‌متر بالاي آن خالي بماند.

  9. محلول سركه را روي فلفل بريزيد، طوري‌كه يك الي يك و نيم سانتي‌متر از بالاي بطري خالي بماند. سپس با يك پارچه نخي، لبه‌ بطري‌ را خشك كنيد و درب آن‌ را محكم ببنديد.

  10. در يك قابلمه بزرگ تا حدي آب بريزيد كه حداقل ۵-۴ سانتي‌متر از ارتفاع بطري‌ها را بپوشاند. قابلمه را روي حرارت قرار دهبد تا آب موجود در آن به جوش آيد، سپس بطري‌ها را در آن بچينيد.

  11. درب قابلمه را بسته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، صبر كنيد تا حدود ۱۰ دقيقه بجوشد. براي اينكه بطري ها در هنگام جوشيدن نشكنند، مي‌توانيد يك حوله كف قابلمه پهن كنيد و بطري ها را روي آن قرار دهيد.

  12. بطري‌ها را از قابلمه خارج كرده و روي يك سطح صاف قرار دهيد تا خنك شوند.

۲. طرز تهيه ترشي فلفل سبز


مواد لازم
فلفل سبز تند 500 گرم
سير 4-5 حبه
نعنا و ترخون 200 گرم
سركه 1 ليتر
نمك 1-2 قاشق غذاخوري

دستور تهيه:

  1. نعنا و ترخون را پس از پاك كردن شسته و روي پارچه نخي قرار دهيد تا خشك شوند.
  2. سير را حبه حبه كنيد و پوست بگيريد، بشوييد و روي پارچه نخي قرار دهيد تا آب آن گرفته شده و خشك شود.
  3. فلفل سبز‌ها را شسته و روي پارچه نخي خشك كنيد.
  4. آب و نمك را مخلوط كرده و ۵ دقيقه بجوشانيد. پس از سرد شدن آب نمك، فلفل‌ها را در آن بريزيد و اجازه دهيد ۳ روز در آن بماند.
  5. پس از ۳ روز، فلفل‌ها را در صافي بريزيد تا آب آن‌ها خارج شود. سپس در يك بطري شيشه‌اي تميز، يك لايه فلفل بريزيد، روي فلفل را با يك لايه نعنا، ترخون و سير بپوشانيد و بقيه فلفل‌ها را در بطري بريزيد.
  6. بطري را با سركه پر كنيد و اجازه دهيد درب آن يك روز باز بماند. پس از يك روز درب بطري را محكم بسته و در جاي خنك قرار دهيد تا برسد.
  7. پس از ۱۵ روز ترشي فلفل آماده است و مي‌توانيد آن را مصرف كنيد.


فلفل حاوي مقادير زيادي آب، فيبر، آنتي اكسيدان و تركيبات كاروتنوئيدي است. مواد قليايي موجود در برخي از فلفل‌ها باعث ايجاد طعم تند و كمي تلخ در آن‌ها مي‌شود. فلفل يكي از غني‌ترين منابع ويتامين C محسوب مي‌شود و باعث افزايش متابوليسم بدن مي‌شود. فلفل تند باعث افزايش انرژي و گرمازايي در بدن شده و با سوراندن كالري موجب كاهش وزن مي‌شود. اما علي‌رغم خواصي كه اين سبزي دارد خوردن آن به افراد مبتلا به بيماري‌هاي گوارشي و هموروئيد توصيه نمي‌شود.


طرز تهيه ترشي فلفل همداني,طرز تهيه ترشي فلفل تند,طرز تهيه ترشي فلفل سبز كبابي,طرز تهيه ترشي فلفل سبز شيرين,طرز تهيه ترشي فلفل قرمز,طرز تهيه ترشي فلفل دلمه اي,طرز تهيه ترشي فلفل تند سبز,طرز تهيه ترشي فلفل بيور,ترشي فلفل سبز,ترشي فلفل سبز كبابي,ترشي فلفل دلمه اي,ترشي فلفل دلمه اي شكم پر,ترشي فلفل دلمه اي كبابي,ترشي فلفل دلمه اي ريز,ترشي فلفل دلمه اي رنگي,ترشي فلفل كبابي,ترشي فلفل كبابي تركيه اي,ترشي فلفل كبابي شكم پر


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۱۷:۵۵ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :