?>
-      قیمت روز      طلایاب      بلوک سبک      -      قرص تاخیری      آموزش تعمیرات موبایل      خرید نهال      نوید      *      +      -      *      -      +      دانلود سریال آواتار 2024      استخر پیش ساخته      تراست ولت      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      بروکر فارکس      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
طرز تهيه كلوچه فومن  خنده هاي صورتي خنده هاي صورتي .

خنده هاي صورتي

طرز تهيه كلوچه فومن


طرز تهيه كلوچه فومن


Image result for ‫كلوچه‬‎


آشپزي هم مانند بافندگي روشي براي تمرين تمركز حواس و تكنيكي قديمي براي مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادي است. علاوه بر اين ها آشپزي مستلزم دقت و توجه زيادي است. بايد اندازه گيري كنيد، روي رول كردن خمير تمركز كنيد و… اگر روي طعم و بو تمركز كنيد و حواستان به چيزي كه درست مي كنيد باشد، همين تمركز حواس به خودي خود باعث كاهش استرس مي شود.  كساني كه افسردگي دارند با آشپزي آرامش پيدا مي كنند چون آشپزي ذهن تان را از افكار ناراحت كننده دور مي كند و شما را مجبور مي كند روي كاري كه در حال انجام هستيد تمركز كنيد. و در آخر مي توانيد چيزي را كه با تلاش خودتان درست كرده ايد با ديگران به اشتراك بگذاريد. در ادامه با ما همراه باشيد :) ♥♥♥

مواد لازم براي تهيه كلوچه خانگي


مواد لازم براي تهيه كلوچه خانگي شامل مواد مورد نياز براي خمير و تزيين روي كلوچه و مواد اوليه براي درست كردن مايه مياني آن مي‌شود. به منظور تهيه ۱۷ الي ۱۸ عدد كلوچه با چانه ۱۰۰ گرمي، به سه الي سه و نيم ساعت زمان و مواد اوليه‌اي كه در ادامه مشاهده مي‌كنيد، نياز است.

مواد لازم
آرد سفيد يك كيلوگرم
روغن مايع 50 گرم
روغن جامد 40 گرم
روغن صاف قنادي 240 گرم
آب 400 ميلي ليتر
زعفران دم كرده و خاكشير به ميزان لازم
جوش شيرين يك چهارم قاشق چايخوري
بكينگ پودر يك هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ يك عدد
خاك شير يا كنجد به ميزان لازم

 

چند نكته:

  • آبي كه براي تهيه خمير استفاده مي‌كنيد بايد به دماي محيط رسيده باشد.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد مقدار زعفران را كمي افزايش دهيد تا خمير رنگ زرد زيبايي پيدا كند.

 

مواد لازم براي مواد مياني كلوچه


مواد اوليه مورد نياز براي تهيه مواد مياني يا مغز كلوچه به شرح زير است.

مواد لازم
آرد سفيد 250 گرم
روغن صاف قنادي 45 گرم
كره 10 گرم
روغن مايع 15 گرم
شكر دانه درشت 250 گرم
وانيل يك هشتم قاشق چايخوري
دارچين يك قاشق سوپخوري
پودر هل نصف قاشق چايخوري

 

چند نكته:

  • حتما از شكر دانه درشت استفاده كنيد.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري گردوي آسياب شده نيز به اين مواد اضافه كنيد.

 

طرز تهيه كلوچه خانگي


  1. جوش شيرين و بيكينگ پودر را به آرد اضافه كنيد.
  2. وسط اين مخلوط را گود كنيد و روغن مايع، كره‌اي كه به دماي محيط رسيده و روغن صاف قنادي را به آن اضافه كرده و بهم بزنيد. ابتدا با چنگال و سپس با دست مواد را مخلوط كنيد تا كره و روغن جذب آرد شود و خمير كمي حالت پودري به خود بگيرد. براي اين مرحله از مي‌توانيد از همزن برقي نيز استفاده كنيد.
  3. زعفران را به آب اضافه كنيد.
  4. سپس آب و زعفران را به تدريج به خمير اضافه كرده و بهم بزنيد تا خمير كاملا صاف و يك دست شود.
  5. درب ظرف حاوي خمير را با سلفون بپوشانيد و به مدت ۲۰ دقيقه به خمير استراحت دهيد.
  6. در فاصله‌اي كه خمير استراحت مي‌كند، مواد مياني كلوچه خانگي را آماده كنيد. براي اين منظور شكر را با روغن‌هايي كه در جدول مواد اوليه مغز كلوچه ذكر شد، مخلوط كنيد و با همزمن برقي حدود ۲۰ دقيقه بزنيد. توجه داشته باشد كه مرتب مخلوط را چك كنيد، زيرا شكر نبايد حل شود، زيرا در اينصورت شكر هنگام پخت آب مي‌اندازد و كلوچه خراب مي‌شود.
  7. دارچين و وانيل را نيز به مواد اضافه كنيد.
  8. در آخر نيز آرد را به مواد مياني بيفزاييد.
  9. پس از آنكه خمير ۲۰ دقيقه استراحت كرد، چانه‌هاي ۱۰۰ گرمي از آن را جدا كنيد. وزن استاندارد براي اين نوع كلوچه ۱۰۰ گرم است، اما به دلخواه مي‌توانيد مقدار كمتري نيز در نظر بگيريد. در هنگامي كه چانه‌ها را آماده مي‌كنيد، روي خمير بايد پوشيده باشد و هر بار مقداري از آن را برداريد.
  10. چانه‌ها را به صورت دايره‌اي پهن كنيد و حدود يك الي دو قاشق سوپخوري را وسط آن قرار داده و چانه را گرد كنيد. مواد مياني نبايد از خمير بيرون بريزد.
  11. كف يك سيني فرا را چرب كنيد و توپ هايي كه از كلوچه درست كرده‌ايد، در آن قرار دهيد.
  12. پس از آنكه توپ‌هاي كلوچه پنج دقيقه در سيني استراحت كردند، مهر مخصوص را روي آن‌ها قرار دهيد و اندكي فشار دهيد تا كلوچه پهن شود و طرح مهر روي آن بيفتد. در صورتي كه مهر نداريد، با دست به آرامي آن را پهن كنيد.
  13. مقداري زعفران دم كرده به تخم مرغ اضافه كنيد و بهم بزنيد تا يك دست شوند. سپس با قلمو مقداري از تخم مرغ و زعفران را روي كلوچه‌ها بزنيد و مقداري خاك شير روي آن بپاشيد.
  14. فر را ۳۰ دقيقه قبل با حرارت ۲۵۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد و كلوچه خانگي را به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه در آن قرار دهيد تا سطح كلوچه‌ها طلايي شوند.

كلوچه‌ها آماده هستند، صبر كنيد تا حرارت خود را از دست بدهند، سپس آن‌ها را سرو كنيد.

چند نكته:

  • اگر در مرحله چهارم، خمير سفت بود مقدار كمي آب اضافه كنيد. اگر اين اتفاق افتاد نگران نباشيد زيرا ميزان جذب آردها با يكديگر متفاوت است.
  • ميزان مواد مياني كه در كلوچه‌ها قرار مي‌دهيد به سليقه شما بستگي دارد، اما هر چه مغز كلوچه‌ها بيشتر باشد، خوشمزه‌تر خواهد بود.
  • اگر قصد داريد، كلوچه را به مدت طولاني نگهداريد، پس از خنك شدن آنها، كلوچه‌ها را كاملا در كيسه فريزر بپيچيد و در فريزر قرار دهيد. زيرا كلوچه‌ها در دماي محيط پس از مدت اندكي خشك خواهند شد.


كلوچه خانگي را مي‌توانيد به عنوان يك ميان وعده عالي با چايي يا شير ميل كنيد. اگر صبح‌ها تمايلي به ميل كردن صبحانه نداريد، اين خوراكي را همراه با شير براي صبحانه سرو كنيد، خواهيد ديد كه ميل شما به وعده صبحانه باز خواهد گشت.


طرز تهيه كلوچه گردويي,طرز تهيه كلوچه فومن,طرز تهيه كلوچه خرمايي,طرز تهيه كلوچه لاهيجان,طرز تهيه كلوچه نادري,طرز تهيه كلوچه خانگي بدون فر,طرز تهيه كلوچه محلي,طرز تهيه كلوچه نارگيلي,طرز تهيه كلوچه ساده,طرز تهيه كلوچه گردويي نادري,كلوچه خانگي بدون فر,كلوچه خانگي خوشمزه,كلوچه خانگي نرم,كلوچه خانگي دزفولي,كلوچه خانگي لاهيجان,كلوچه خانگي خرمايي,كلوچه خانگي كنجدي,كلوچه خانگي زنجبيلي


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۲۷:۱۰ توسط:eli موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :