خورش قيمه بادمجان خوشمزه
مواد لازم براي تهيه خورش قيمه بادمجان :
گوشت گوسفند خورشتي :♦: به ميزان دلخواه
لپه :♦: 1 ليوان
بادمجان :♦: 4 الي 5 عدد
گوجه فرنگي :♦: 2 عدد
پياز :♦: 2 عدد
رب گوجه فرنگي :♦: 1 قاشق غذاخوري پر
زعفران دم كرده غليظ :♦: 1 قاشق مرباخوري
دستور پخت و طرز تهيه خورش قيمه بادمجان مجلسي
طرز تهيه خورش قيمه بادمجان مانند همان روش تهيه خورش قيمه است با اين تفاوت كه در
خورش قيمه بادمجان از سيب زميني استفاده نميشود و به جاي آن، در انتهاي پخت خورش، بادمجان سرخشده و گوجهفرنگي به آن اضافه ميكنند.
طرز تهيه خورش قيمه بادمجان :
به نقل از سايت جسارت براي تهيه خورش قيمه بادمجان ابتدا بايد
لپه را از شب قبل با مقداري آب خيس كنيد و تا روز بعد چند بار آب آن را تعويض كنيد.
پياز را خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند،
چند ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند ليوان آب بپزيد تا نرم شود.
رب گوجه فرنگي و گوجه هاي ريز خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد.
سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم كرده به گوشت پخته اضافه كنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد
( در اين مرحله اگه نياز بود مقداري آب جوش به خورش اضافه كنيد ).
دستور پخت و طرز تهيه خورش قيمه بادمجان مجلسي
مي توانيد بادمجان ها را سرخ كنيد و در زمان سرو روي خورش قرار دهيد، استفاده از گوجه فرنگي و زعفران اختياري مي باشد.
بادمجان ها را پوست بگيريد، روي بادمجان ها مقداري نمك بپاشيد و
۱۵ دقيقه استراحت دهيد تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبكشي كنيد و با مقداري روغن سرخ نماييد.
پس از اينكه خورش جا افتاد بادمجان هاي سرخ شده را به خورش اضافه كنيد، نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و
۱۰ دقيقه ديگر بگذاريد خورش بجوشد. سپس خورش قيمه بادمجان را در ظرف بكشيد و با برنج سرو كنيد.
برچسب: ، خورش قيمه بادمجان، خورش قيمه بادمجان خوشمزه، خورشت قيمه بادمجان مجلسي، خورشت قيمه بادمجان با مرغ، خورش قيمه بادمجان مطبخ خاله خانم، خورش قيمه بادمجان مطبخ رويا، خورش قيمه بادمجان با مرغ، خورش قيمه بادمجان بدون گوشت، خورش قيمه بادمجان با گوشت چرخ كرده، خورش قيمه بادمجان براي 4 نفر،