پيراشكي مرغ و سبزيجات
مواد لازم براي تهيه پيراشكي مرغ و سبزيجات :
پياز متوسط نگيني خرد شده | ۱ عدد |
روغن مايع | به ميزان لازم |
سينه مرغ خرد شده | ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگي | ۱ قاشق سوپخوري |
مخلوط سبزيجات | ۲۰۰ گرم |
قارچ نگيني خرد شده | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه اي نگيني خرد شده | ۱ عدد |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
آويشن پودر شده | ۱ قاشق چايخوري |
گوجه فرنگي فيله و پوره شده | ۳ تا ۴ عدد |
استاك مرغ | ۱۰۰ ميلي ليتر |
جعفري خرد شده | ۲ قاشق سوپخوري |
گشنيز خرد شده | ۲ قاشق سوپخوري |
خمير پيراشكي | ۱ بسته |
سس كچاپ | به ميزان لازم |
طرز تهيه پيراشكي مرغ و سبزيجات :
تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و درون آن روغن بريزيد و اجازه دهيد روغن آن داغ شود. سپس پيازهاي خرد شده را درون آن بريزيد و تفت دهيد تا نرم و شفاف شوند.
سينه مرغ را به پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد سپس رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد و تفت دهيد تا خوش رنگ شود. پس از اين مدت مخلوط سبزيجات، قارچ، فلفل دلمه اي، نمك و فلفل سياه را به مواد درون تابه اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.
آويشن، پوره گوجه فرنگي و استاك مرغ را به تابه حاوي مرغ بيافزاييد و مخلوط كنيد.
اجازه دهيد مواد براي مدتي روي حرارت ملايم بماند تا آب آن گرفته شود. سپس تابه را از روي حرارت برداريد و جعفري و گشنيز را به موادتان اضافه كنيد.
يك قاشق سوپخوري از مواد را برداشته و روي خمير پيراشكي قرار دهيد سپس خمير پيراشكي را از وسط تا كنيد و لبه هاي آن را به هم بچسبانيد. به همين ترتيب بقيه پيراشكي ها را آماده كنيد. سپس پيراشكي هاي آماده شده را در تابه اي حاوي روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شوند.
بعد از اينكه پيراشكي ها سرخ شدند آن ها را به كمك كفگير سوراخ دار از درون روغن خارج كنيد و روي كاغذ روغن گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
پيراشكي هاي شما حاضر است و مي توانيد آن را همراه سس كچاپ سرو كنيد و از خوردن آن ها لذت ببريد.
منبع : kalleh.com
برچسب: ، پيراشكي مرغ، پيراشكي مرغ و قارچ، پيراشكي مرغ و سيب زميني، پيراشكي مرغ و سبزيجات، پيراشكي مرغ بدون فر، پيراشكي مرغ و پنير، پيراشكي مرغ با خمير يوفكا، پيراشكي مرغ و جعفري، پيراشكي مرغ و قارچ در فر، پيراشكي مرغ و اسفناج،